POP UP Radionica 01SLAVIMIR STOJANOVIĆ

POP UP
RADIONICA

Studenski festival dizajna i vizualnih komunikacija
SLAVIMIR STOJANOVIĆ
Graphic Designer FUTRO
marker SRB, Beograd
Slavimir Stojanović rođen je 1969. u Beogradu. Njegova dizajnerska karijera započela je u 16. godini. Studirao je dizajn u Beogradu na Akademiji za primijenjenu umjetnost i dizajn u HDK-u u Gotheborgu u Švedskoj. Između 1992. i 1999. radio je u agenciji Saatchi & Saatchi. Od 1999. do 2007. godine živio je u Ljubljani. U Sloveniji radi na Kompas Designu, Arih Advertisingu i vlastitoj servisnoj jedinici Creative Futro. Od 2010. radi kao kreativni direktor u Communis DDB, Beograd. Njegov rad na području vizualne komunikacije, dizajna i oglašavanja donio mu je više od 200 međunarodnih nagrada, uključujući Epicu, Cresta, Clio, Eurobest, Golden Drum, ADC, TDC, Brum, Grifon, Globalnu nagradu i mnoge druge.

POP UP RADIONICE se održavaju u toku POP UP Festivala i održavaju kontinuitet intenzivnijeg upoznavanja struke sa studentima.

Ovu radionicu organizuje POPUP & UNICEF koji je ujedno pokrovitelj iste. Mentor radionice je Slavimir Stojanović poznati, višestruko nagrađivani dizajner iz Beograda te će sa učesnicima radionice kreirati angažovani plakat u minimalističkim stilu dizajna na temu “DIJETE JE DIJETE” povodom 30 godina konvencije o pravima djeteta. Prijave za radionice mogu se izvršiti putem forme direktno na ovoj stranici.

LOKACIJA
RADIONICE

Lokacije na kojima se festival održava
Lokacija
AKADEMIJA LIKOVNIH UMJETNOSTI
Obala Maka Dizdara 3

PRIJAVA

Prijavi se i učestvuj

Svi zainteresovani studenti imaju pravo prijaviti se na gore navedenu radionicu. Požurite jer broj mjesta je ograničen. Maksimalan broj učesnika je 10. Iz tog razloga Vas molimo da pregledate teme svih radionica te njihove predavače i odlučite se za onu koja Vas najviše interesuje.  Pravo prijave imaju česnici do 30. godina starosti.  Lista učesnika će biti objavljena na ovoj stranici. Za prijavu učešća potrebno je u kontakt formu da navedete IME i PREZIME te REDNI BROJ radionice na koju se prijavljujete.

UČESNICI
01.Israa Naser
02.Vlatka Sabić
03.Matija Sandrić
04.Marko Skrbić
05.Laura Vrankić
06.Filip Čulić
07.Petra Smolčić
UČESNICI
08.Tina Listeš
09.Danijela Obajdin
10.Arijan Žutić
11.Ivona Sladojević
12.Armin Ćosić
13.Amina Musić
14.Jasmina Pinjić

PRIJAVA

Prijavi se, ali požuri!